חמישה טיפים לחופשה מושלמת

נכתב על ידי פרימה בלוג.

כולנו יוצאים לחופשה משפחתית עם התרגשות וציפייה גדולה בלב. אנחנו מצפים ליהנות יחד, מהמלון, מהילדים, מבן/ת הזוג, מהאזור... בפועל, פעמים רבות אנחנו חוזרים מהחופשה יותר עייפים ממה שיצאנו, ולא תמיד מצליחים למצות את כל הציפיות של כולם...

עוגת תפוחים ותמרים לראש השנה

נכתב על ידי פרימה בלוג.

רצינו לפנק אתכם במתכון שף חגיגי המורכב מתפוחים ותמרים שהם מסמלי החג ובנוסף גם אגוזים לחיזוק הטעם וההנאה, מוזמנים לנסות את זה בבית, ולשתף כאן בתגובות איך יצא, גם תמונות יתקבלו בברכה, חג שמח לכולם

עוגת תפוחים ותמרים

 

איך נמזוג יין באופן מושלם בארוחת החג

נכתב על ידי פרימה בלוג.

אחד הכוכבים על שולחן החג הוא היין. משפחות רבות מקדישות זמן ומחשבה בבחירת יינות טובים לשולחן החג, האתגר הוא למזוג את היין לכוסות מזיגה אלגנטית. בכתבה הזו נסביר לכם איך עושים את זה.

את היין יש למזוג לאט ובזהירות ולא לשפוך אותו בזרם גדול מדיי לכוס.  המזיגה האלגנטית והנכונה ביותר היא לקחת את כוס היין ביד אחת,  להטות אותה באלכסון לעבר צוואר הבקבוק ולמזוג את היין לתוכה באטיות.  אם תשאירו את הכוס על השולחן ותמזגו את היין לכוס מלמעלה, הסיכון הוא שטיפות יין יתנפצו אל המפה, ומזה נשתדל להימנע.

עניין נוסף שמהווה "איום" על ניקיון המפה, הן הטיפות האחרונות שנתלות על שפת הבקבוק ונוטפות מטה בתום המזיגה, מוזגי יין  מנוסים מסובבים קלות את הבקבוק ומרחיקים אותו מהשולחן תוך משיכה מהירה של הבקבוק לאחור,  בדרך זו טיפות היין האחרונות נשארות תלויות על פיית